Dave
 

Mijn naam is Dave Hendriksen en ik kom uit Tolkamer een dorpje aan de Rijn. Ik ben op mijn 22e begonnen met motorracen en ieder jaar gaat het weer sneller!
Het afgelopen seizoen was mijn derde volledige seizoen in de klasse KNMV-CUP. Ik ben echter gestart in de klasse tot 600, waarin ik veel ervaring heb opgedaan !!
Ik heb 1 jaar in deze klasse gereden met een Suzuki GSX 600!
Het jaar erop heb ik de overstap gemaakt naar de Klasse Boven 600. Ik heb dat jaar gereden met een Yamaha R1 ex-motor van ONK rijder Dick van Langvelt.
Ik ben dat jaar 14de geworden in het eindklassement!

En afgelopen jaar heb ik ook weer in deze klasse gereden. Alleen weer met een andere motor Dit keer een Suzuki GSX 1000R ex-motor van koen Vleugels (EK Superstock Rijder).
En het ging dit jaar weer veel beter en sneller ik ben op een mooie 9 de plaats geëindigd.

Aankomend jaar ga ik weer met deze motor verder en ook weer in dezelfde klasse. Ik wil aankomend jaar alle ONK Superstock races op Assen rijden, (ONK wil zeggen Open Nederlands Kampioenschap).

Op deze site kunt u alle denkbare informatie over ons team vinden zoals het laatste nieuws, informatie over de motorfiets, foto's, onze fanclub en nog veel meer. Kijk dus maar eens rustig rond. Namens DMP-RACING veel kijkplezier toegewenst.